menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit West Betuwe weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven West Betuwe

Een kundige Payroll uit West Betuwe helpt u graag verder.

Is payrolling in West Betuwe iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in West Betuwe of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit West Betuwe een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit West Betuwe u het voordeligst uit bent.

292
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
2.575
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
West Betuwe

Professionele payrollbedrijven uit West Betuwe

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit West Betuwe. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Thiago Bottema, regiomanager in West Betuwe. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit West Betuwe.

Minder chaos dankzij payrolling

Staat de branche waarin u werkt bekend om het feit dat veel werknemers werken met een flexibel of tijdelijk contract? Dan kan payroll helemaal gunstig voor u uitpakken. Omdat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een wisselende contractduur goed mogelijk. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een werknemer in vaste dienst nemen, als u deze medewerker zelf in dienst heeft. In de ABU en NBBU cao is deze termijn een stuk langer. Een werknemer mag dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze medewerker in vaste dienst moet nemen.

Voor u als ondernemer en uw medewerker kan een langere tijdelijke contractperiode zeer gunstig zijn. Vooral studenten hebben geen behoefte om een vast contract te ondertekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo belangrijk. U kunt zo door middel van een langere termijn werknemers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun volledige studietijd zeker van een bijbaan.

Met een payrolling constructie blijft u gewoon alle touwtjes in handen houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie te voeren, draagt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer te maken met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Wilt u snel verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag nog uw prijsopgaven van verschillende payroll bedrijven uit West Betuwe aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals West Betuwe te zeggen hebben!

img

Quintijn aan 't Kokshuis

Ik had best wel haast bij het vinden van een Payroll. Mijn beste vriendin raadde Professionals West Betuwe aan en ik kan haar niet genoeg bedanken. Door het eenvoudige formulier en de snelle opvolging was de geschikte partij zo gevonden. Thanks Professionals West Betuwe!

img

Suusje Jurgens

Direct een Payroll gevonden. Ik ben snel en deskundig ontzorgd door Professionals West Betuwe. Ook buiten kantooruren stonden ze voor mij klaar!

Professionals uit andere branches in West Betuwe

Let's Talk

Bij Professionals West Betuwe staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier